2018.

TREĆI ELEMENT/THE THIRD ELEMENT 2018.
danas je otvorena međunarodna izložba na temu vode Treći element u Galeriji Principij. U opuštenoj atmosferi predsjednik Fotokluba Rijeka, Borislav Božić, i inicijator cijeog projekta pozdravio je prisutne te se zahvalio svim sudionicima i čestitao nagrađenim i pohvaljenim autorima. Selektorica izložbe gospođa Branka Arh obrazložila je nagrađene i pohvaljene fotografije te uručila pohvale i nagrade zasluženim autorima. Tko ne stigne do galerije fotografije može vidjeti ovdje.

TREĆI ELEMENT/THE THIRD ELEMENT 2018.danas je otvorena međunarodna izložba na temu vode Treći element u Galeriji Principij. U opuštenoj atmosferi predsjednik Fotokluba Rijeka, Borislav Božić, i inicijator cijeog projekta pozdravio je prisutne te se zahvalio svim sudionicima i čestitao nagrađenim i pohvaljenim autorima. Selektorica izložbe gospođa Branka Arh obrazložila je nagrađene i pohvaljene fotografije te uručila pohvale i nagrade zasluženim autorima. Tko ne stigne do galerije fotografije može vidjeti ovdje.

Objavljuje Galerija Principij u Subota, 29. rujna 2018.

 

 

 


U SRCU SVIBNJA 68.

Ova izložba Philippe Grasa broji 43 fotografije koje su snimljene u svibnja 1968. u Francuskoj i svjedoče o razdoblju, koje je i povijest i mit. Tijekom poznatih pariških događanja, mnogi fotografi pratili su društvenu scenu.  čitaj više


RIJEKA, PRVO LICE JEDNINE

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Zvonimir-Tanocki-Korzo-1024x683.jpg

Tanocki je boravio u Rezidencijalnom programu Kamov 2017., a u ovaj program uvršten je kao dobitnik Grand prix nagrade na Međunarodnom natječaju Treći element.

Zvonimir Tanocki rođen je 1960. u Vinkovcima. Fotografijom se počeo baviti 1974. godine. U Osijeku je 1984. završio fotografsku školu i postaje profesionalni fotograf. Izlagao na oko 250 grupnih i četrdesetak samostalnih izložbi u: Hrvatskoj, Njemačkoj, Austriji, Kini, Španjolskoj, Italiji, Turskoj, USA, Švicarskoj, Belgiji, Sloveniji, Makedoniji i dr.

Čitaj više

 


Comments are closed.